Jobba under bar himmel

Är du intresserad av att arbeta i skogen och har behörighet för motorsåg? Eller är du i början av arbetslivet men vill ha frihet under ansvar? Vi letar alltid efter personal som vill arbeta med röjning, sektionsfällning och stora och små uppdrag inom trädfällning. Har du blick för skog, gillar att göra ett bra arbete och ser fram emot väldig många arbetsdagar utomhus är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan. Idag finns vi i Gävle och Motala, men som en av oss får du se bra mycket mer av landet än så. Uppdragen sträcker sig över större delen av Sverige, med betoning på de södra och mellersta delarna.


Hur är en skogsarbetares vardag?

Fantastisk om du frågar oss. Men också tuff. Det är ett fysiskt arbete där det krävs att du tycker om att vara utomhus, i princip hela arbetsdagen. Du arbetar alltid tillsammans med en eller flera kollegor, men arbetet förutsätter att du kan ta ansvar för dina uppgifter och planera och genomföra dem självständigt. Noggrannhet, hög arbetsmoral och säkerhetstänk är viktiga egenskaper för oss. Vi är också ett företag som har ett uttalat mål att vara med i utvecklingen av ett bättre skogsarbete med ny teknik, digitalisering och fossilfria skogsmaskiner. Gillar du det – då kommer vi att gilla varandra.
​​​​​​​

Vad får du av oss?

Vi tjänar på att du har roligt på jobbet, och för oss är modernt skogsarbete ett arbete med schyssta villkor. Som arbetsgivare eller samarbetspartner står RMV Skog för att ge alla möjligheter och utrymme att kunna göra ett noggrant, säkert och effektivt arbete. Det gäller både tidsplanering, avtal och arbetsmiljö. Det är också självklart för oss att du får fylla på med kompetens och utbildning inom både säkerhetsregler, föreskrifter och maskin-behörigheter, så att du kan göra ett riktigt bra jobb.

Berätta vem du är –  skicka in din spontanansökan
till RMV Skog.


Har du F-skattsedel och arbetar med skogsarbete? Kontakta oss, vi tittar alltid efter nya samarbeten.