Sektionsfällning

Säker och trygg sektionsfällning hos RMV Skog

Träd som står eller har växt för nära husväggar, staket eller elledningar går inte att fälla på vanligt sätt utan att de riskerar orsaka stora skador. I stället måste trädet plockas ned bit för bit genom sektionsfällning. Det kräver kunskap, erfarenhet och ett skickligt öga. Det handlar helt enkelt om att kunna se hur trädet har sin tyngdpunkt efter det välja rätt strategi för att ta ner det del för del. Hos oss får du utbildade, auktoriserade och erfarna skogsarbetare som är vana vid komplicerade fällningar.

Genom våra många uppdrag inom linjearbete och skötsel av kraftledningsgator finns det kunskap om hur man bäst fäller ett träd utan att komma åt el- eller kraftledningar. Det hjälper även dig som behöver hjälp med att ta ned träd i en trädgård eller vid röjning av tomter inför större byggprojekt. Oavsett om du är privatperson, representerar ett företag eller en myndighet kan du får hjälp av oss. Med stort kontaktnät och uppdrag över hela landet är du alltid välkommen att höra av dig, så får du råd och lösningar.

Sektionsfällning inför byggprojekt och vägbyggen

RMV Skog hjälper dig med sektionsfällning av träd invid motorvägar, i parker, i trädgårdar eller vid röjning av tomter. Är du byggherre eller projektledare för ett stort infrastrukturprojekt kan vi hjälpa till med och vara en partner vid värdering av skog och ta hand om hela röjnings- och förberedelseprocessen inför att byggarbetet startar. Här finns all kompetens du behöver.

När du väljer oss, får du en partner som alltid sätter säkerhet och kompetens först. Du får ett tryggt team som hjälper till från själva fällningen till att ta hand om veden och ombesörja transport. Vill du ha hjälp med kapning, klyvning och uppsågning av ved, så kan vi lösa det också. Vill du veta mer du varmt välkommen att kontakta oss för förfrågan och offert.

Boka din sektionsfällning här! Skicka ett meddelande eller ring oss, så får du hjälp.

Kontakt Gävle

​​​​​​​​​​​​​​Anders@rmvskog.se
070-6306740

Kontakt Motala

​​​​Richard@rmvskog.se
073-9109868